Kuckó Épületburkoló Kereskedelmi és Szolgáltató BT

Hidegburkolás, takarítás, futárszolgálat, Egészségügyi szolgáltatások

Gyakori kérdések

Hogyan címezzem meg a küldeményemet?

A velünk szállított küldeményekre mindenképpen rá kell írni a címzett cég és személy nevét, az utcát, házszámot, és ha ismert, az emeletet, illetve szobaszámot. Sokat segíthet a feladó neve és telefonszáma is a borítékon, így váratlan probléma esetén a futár gyorsan egyeztethet a levél küldőjével. A címzést lehetőleg ne írd könnyen eltávolítható, öntapadós címkére (post-it), mivel az leeshet a borítékról. Címzéskor, kérjük alkalmazd az alábbi utasításokat és figyelmeztetéseket a borítékon: Sk! (saját kézbe), Postaládába!, Postázóba semmiképp!, Törékeny!, Sérülékeny!, Retúr!, Legkésőbb .....-ig leadni!, Stb...

Ki fizetheti a fuvart?

Bárki. Egyszerű esetben a feladó, de fizethet a címzett is, sőt arra is lehetőséget biztosítunk, hogy egy harmadik fél rendezze a számlát a város másik pontján. Ebben az esetben a készpénz átvételéért külön kiállási díjat számítunk fel, ami a fizetőhely zónadíjának 50%-a.

Tud számlát adni a futár?

Minden futár automatikusan, a kérésed nélkül készpénzfizetési számlát állít ki. A Kuckó BT futárszolgálata senkinek sem hajlandó számla nélkül dolgozni. Amennyiben cégednek nincs szüksége a számlára, kérd a saját nevedre, hiszen ez egyben igazolás is a fuvar felvételéről.

Van a futároknál aprópénz a visszajáróhoz?

Számíthatsz arra, hogy futárunknál 2000 Ft értékben vannak bankjegyek és érmék.
A Kuckó futárszolgálattól rendelt szállítások egy részét  átutalással fizetik ügyfeleink, így elkerülhető a kézi számla kiállításával és a fizetéssel járó időveszteség (ezt az opciót szerződéses ügyfeleinknek ajánljuk). Gyakran hívsz bennünket? Köss velünk szerződést, így a számlát havi egy alkalommal, átutalással egyenlítheted ki.

Mit küldhetek a Futárral?

A Futár bármit elszállít, ami felfér egy futártáskában (50x39x15.5 cm, kb. 8kg) A szállított küldemények többsége üzleti levelezés, amit hatékonyan és gyorsan kézbesítenek a biciklis  futáraink.

Kinek mondjam meg, hogy mikorra jöjjön a futár?

Amennyiben leveled átadása, felvétele csak konkrét időhatárok között (pl.: 17:00-17:15-ig), illetve bizonyos idő előtt vagy után (pl.: legkésőbb 16 óráig) lehetséges/szükséges, ezt feltétlenül említsd már a megrendelés során diszpécserünknek, valamint a biztonság kedvéért átadáskor a futárnak is. Vannak profi feladók, akik a borítékra is ráírják.

Mennyi idő alatt veszi fel, és adja le futáruk a küldeményemet?

Minden részidőnket a telefonhívástól számítjuk. A felvételt normál fuvar esetében 25 percen belül, a kézbesítést 90 percen belül teljesítjük. ''Előzd meg a piros hetest!'' szolgáltatás rendelésekor 15, illetve 60 percen belüli időket vállalunk. Nagyon ritkán, égszakadás, földindulás, illetve ezek kombinációja esetén a vállalt idők változhatnak, de erről már a megrendelés alkalmával tájékoztatnak.

Ilyen időben is rendelhetek futárt?

Működésünk története során még sohasem fordult elő, hogy az időjárás miatt lehúztuk volna a rolót. Pedig tekertünk már térdig érő hóban, -20 és +40 fokban is. Nagy havazások, illetve felhőszakadások lassíthatják a munkánkat, de erre már a megrendelés során felhívjuk ügyfeleink figyelmét, megadva a várható kiállási és kézbesítési időnket is.

Biciklivel érkezik a futár?

Soproni fuvarok esetén általában igen, de gyalogos is jöhet attól függően, hogy éppen hol tartózkodik és hova kell szállítani.

Mit jelent az ''Üres zsákos futár'' szolgáltatás?

Futáraink gyakran úgy érkeznek az irodádba, hogy zsákjukban már van egy olyan csomag, ami a küldeményeddel megegyező irányba tart. Ez nem jelent gondot, ha csak egy borítékot, kisebb tárgyat adsz át neki, de ha biztos szeretnél lenni az üres zsákos futár érkezésében, azaz igénybe szeretnéd venni a teljes szállítási térfogatot, rendelj ''Üres zsákos futárt''. Ennek felára 50%.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 14
Heti: 54
Havi: 385
Össz.: 55 996
Oldal: Gyakori kérdések
Kuckó Épületburkoló Kereskedelmi és Szolgáltató BT - © 2008 - 2019 - kuckobt.hupont.hu